En tur ud i det blå

Ans Bussen arrangerer endags- og flerdagsudflugter for foreninger, virksomheder, klubber, private m.v. Vi ser det som en spændende udfordring at kunne planlægge og gennemføre veltilrettelagte og oplevelsesrige ture, som er tilpasset individuelle behov og ønsker, således at vi har glade og tilfredse kunder.

Med vores moderne flåde af 4-stjernede komfortbusser, en bred organisation, eget rejsebureau (medlem af Danmarks Rejsebureau Forening), engagerede og veluddannede medarbejdere arrangerer vi gerne alt omkring turen, det være sig udflugtsmål, seværdigheder, guidning, forplejning, evt. overnatning osv.

Som inspiration kan du her se nogle eksempler på udflugter og ture vi tidligere har arrangeret: Haderslev By & Fjord, Limfjords-øen Fur, Egeskov Slot & Park, Shoppingtur Fields, Handest-Banen og naturligvis mange flere.

Finder du ikke lige det du søger – så kontakt os gerne.

Det er vores mål at være fremadrettede og søgende efter nye og ukendte mål for gode oplevelser og vi er altid på udkik efter spændende steder rundt i landet.

Kørslen foregår naturligvis i vores 4-stjernede luksus komfortbusser hvor engagerede, veloplagte og humørfyldte chauffører og evt. guider, vil gøre alt for, at turen med Ans Bussen bliver til en god og mindeværdig oplevelse.