Sikkerhed og faciliteter i bussen

Alle vores turistbusser er 4-stjernede luksus komfortbusser udstyret med alle moderne bekvemmeligheder

Bussen har dejlige flysæder med EKSTRA god benplads og mulighed for lægge sædet helt ned. For ekstra bekvemmelighed er der justerbare fodstøtter og et klapborde til forfriskninger.

I bussen er der endvidere toilet og lille køkken hvor der kan laves the og kaffe. På alle ture serveres der kaffe / the ad libitum uden beregning. I busserne kan der købes kolde drikkevarer efter aftale med chaufføren.

Busserne er forsynet med fuldautomatisk klimaanlæg og individuelle luftdyser så alle kan føle sig godt tilpas i bussen. Alle pladser har egen læselampe så der er god mulighed for at læse en bog eller lignende på turen. Bussens komfort er i top hvilket øger mulighederne for en behagelig rejse.

Bussens Av-udstyr kan sørge for underholdning via de indbyggede fladskærme. Det kan bl.a. være en DVD, GPS-visning af ruten eller man kan nyde udsigten via billeder fra det udendørs frontmonterede kamera – ”næsten som at sidde på kølerhjelmen”. Naturligvis er der også mulighed for at afspille CD. Der er endda mulighed for præsentation via bl.a. Power Point fra medbragt PC direkte til fladskærmene.

Ved kørsel i Danmark / Sverige er der ligeledes gratis trådløs internetforbindelse til rådighed.

Sikker buskørsel

Vores busser er ikke kun moderne når det kommer til komfort, også sikkerheden er i top når du vælger Ans Bussen. Vores moderne busser er udstyret med afstandsradar, der sikre at bussen automatisk bremser ned ved forhindringer forude.