Flere nyheder

 • Nyudlært turistbuschauffør

  22-01-2016

  Turistbuschauffør John Nielsen har bestået svendeprøven som faglært turistbuschauffør - med topkarakter !

  Så har vi igen en chauffør, der har bestået svendeprøven i den uddannelse, vi tilbyder alle vores turistbuschauffører. Og igen med topkarakter !
  Efter svendeprøven skal John igennem et længere praktikforløb, således at han kan afslutte sin uddannelse ultimo november 2016.

  Vi lægger stor vægt på at have faglærte chauffører og uddannelsen ”Buschauffør med speciale i international transport” giver chaufføren kompetencer på højeste niveau, hvilket i den grad også kommer vores kunder til gode. Vores chauffører gennemgår den teoretiske del af uddannelsen hos Learnmark i Horsens, hvortil vi har sendt elever/egne chauffører siden 2011.

  På billedet ses faglærer Michael Ødorff (tv) og chauffør John Nielsen (th)

  Vi ønsker John stort tillykke med veloverstået svendeprøve

 • Glædelig jul

  18-12-2015

  Glædelig jul og godt nytår

  Vi sender de varmeste ønsker om en glædelig jul og et lykkebringende nytår til både nye og "gamle" gæster.
  Vi takker samtidig alle vore gode samarbejdspartnere for godt samarbejde i det forløbne år og håber det fortsætter i 2016.

  Merry Christmas and a Happy New Year
  Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr

 • Tønder Julemarked

  03-12-2015

  En dejlig tur til Tønder Julemarked

  Vi vil gerne takke Ans Bussen for en dejlig tur til Tønder Julemarked og efterfølgende buffet på Scackenborg Slotskro. Samtidig vil vi også takke rejseleder og chauffør for den gode service, vi fik. Især hjælpen vi fik, da en af deltagerne faldt på brostenene og blev sendt til undersøgelse på Aabenraa Sygehus. Tak fordi vi fik arrangeret at køre forbi Aabenraa Sygehus, så vi kunne få den tilskadekomne med hjem.
  Vi glemmer heller ikke den alternative vej, som chaufføren fandt, da der var 11 km kø mellem Vejle og Horsens - det var flot klaret !

  Endnu engang tak for en vellykket tur med Ans Bussen.
  Venlig hilsen
  Hornslet Pensionistforening

 • Ny dobbeltdækker

  19-03-2015

  Fire millioner på hjul

  Ans-Bussen i Silkeborg køber dobbeltdækkerbus, der opfylder de mest strenge internationale miljøkrav

  Næsten fire millioner kroner har Ans Bussen med kontorer på Lillehøjvej 2, Silkeborg og garageanlæg på Lyngbakkevej i  Ans, investeret i en dobbeltdækker-bus.
  Den er netop leveret fra Setra-fabrikken i den sydtyske by Ulm og kørt hjem af firmaets indehaver, direktør Claus Andersen og chauffør John Pedersen, der fornylig på Learnmark i Horsens har bestået svendeprøven som udlært turistbuschauffør.

  - Dobbeltdækkeren er en af de første dobbeltdækker busser, der er leveret til  Danmark med Euro 6-norm, som opfylder de meget specielle og strenge internationale miljøkrav, fortæller Claus Andersen.

  - Nyindkøbet har plads til 79 passagerer og er i lighed med alle vore øvrige turistbusser indrettet med alle fire-stjernede bekvemmeligheder, herunder blandt andet ekstra god benplads, aircondition, toilet, trådløst internet med ubegrænset adgang i flere lande. Desuden er der opsat flere fladskærme i bussen, til glæde for vore gæster, fortæller Claus Andersen. - Ans Bussen har som formentlig det første turistbusselskab installeret hjertestartere i alle sine busser – og samtlige chauffører har som deltagere i førstehjælpskurser lært at betjene hjertestarterne. Anskaffelsen giver ekstra tryghed for vore tusindvis af kunder.

  Købet af dobbeltdækkeren er den anden anskaffelse af en fabriksny turistbus inden for det seneste år. Købet har også sammenhæng med vores køb af firmaet Berlinspecialisten, der tilbyder skræddersyede gruppererejser til bla.  den tyske hovedstad. Ad den vej sender vi et stort antal gæster til Berlin, blandt andet fra skoler, gymnasier, offentlige institutioner,  uddannelsesinstitutioner, virksomheder, seniorforeninger og ungdomsklubber.  Her vil der blive stærkt brug for dobbeltdækkeren.

  På billedet ses direktør Claus Andersen (til venstre) og turistbuschauffør John Pedersen ved siden af den nye dobbeltdækkerbus

 • Nyudlært turistbuschauffør

  22-01-2015

  Turistbuschauffør John Pedersen har bestået Svendeprøven som udlært turistbuschauffør - med topkarakterer !

  Så har vi igen en chauffør, der har bestået svendeprøven i den uddannelse, vi tilbyder alle vores turistbuschauffører.
  Efter svendeprøven skal vores erfarne chauffør John Pedersen igennem et længere praktikforløb, således at han kan afslutte sin uddannelse ultimo november 2015.

  Vi lægger stor vægt på at have faglærte chauffører og uddannelsen ”Buschauffør med speciale i international transport” giver chaufføren kompetencer på højeste niveau, hvilket i den grad også kommer vores kunder til gode.
  Vores chauffører gennemgår den teoretiske del af uddannelsen hos Learnmark i Horsens, hvortil vi har sendt elever/egne chauffører siden 2011.

  Vi ønsker John stort tillykke med veloverstået svendeprøve