Om Ans Bussen

Ans Bussen er et alsidigt busselskab der til stadighed tilstræber at dække de forskellige behov for bustransport. Med fleksibilitet og dynamik er det vores mål at tilpasse os tidens behov og sikre alle den bedste service hen ad vejen.

I vores daglige virke søger vi at udvikle den traditionelle buskørsel for derved at sætte nye normer for transport. I nært samarbejde med vores kunder, institutioner m.fl. og ikke mindst vores engagerede medarbejdere søger vi nye veje, nye muligheder for oplevelser.

Vores faste kundekreds indbefatter flere større virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner, foreninger med flere. Alle kundegrupper der er med til at fastholde os i vores overordnede mål.

Om det er virksomhedskørsel, studieture, pensionist-, skole- eller firmaudflugter så har vi kompetencen og midlerne til at give alle en god oplevelse baseret på de forventninger og ønsker der stilles til os.

Vores flåde af turistbusser i flere størrelser fra 12-79 personer, er alle 4-stjernede luksus-komfort busser med alle moderne bekvemmeligheder, herunder bl.a. ekstra god benplads, aircondition, toilet og trådløst internet i de fleste lande i Europa. Med faciliteterne i vores busser kan vi tilbyde professionel erhvervskørsel, hvor transporttiden kan bruges til afholdelse af erhvervsmøder.

Ans Busssen tager hensyn til både arbejdsmiljø og vores natur - og har valgt at installere en EcoTrack løsning i hele flåden af køretøjer - og har mulighed for at tilrettelægge al kørsel yderst præcist og minimere spildtid. Det har resulteret i en bedre kørselsadfærd, bedre driftsøkonomi, store besparelser på brændstof og dermed mindre CO2 udledning. Se mere om løsningen på www.protracking.dk/ecotrack !

Vores centrale beliggenhed i det midtjyske er medvirkende til, at vi kan nå alle egne af Danmark uden problemer, ligesom adgangen til Europa ligger åben for os via det gode motorvejsnet, lige uden for døren.

Med vores moderne flåde på ca. 15 køretøjer i alle størrelser og en bred organisation, der også inkluderer eget rejsebureau (Ans Rejser), engagerede og veluddannede medarbejdere er vi klar til at løfte enhver opgave inden for persontransport.

Ans Bussen er flere år i træk kåret som ”Gazelle-virksomhed” og har modtaget ”Erhvervsprisen 2007” af SilkeborgEgnens Erhvervsråd. Erhvervsprisen blev givet for en flot indsats og udvikling, erhvervsmæssig fremgang, nytænkning samt forøgelse af arbejdspladser i området.

Ans Bussen – en kompetent samarbejdspartner !

Her bor vi

Vores centrale beliggenhed i Jylland er med til, at vi kan nå alle egne af Danmark uden problemer, ligesom adgangen til Europa ligger åben for os via det gode motorvejsnet lige uden for døren, så at sige...Læs mere

Chauffører

Chauffører hos Ans Bussen - Her kan du møde vores veluddannede og flinke chauffører: Jes Frost Frank Ploug Jacob Bertel Leif Rolle Kim Rod Thorkild Hansen John Nielsen John Pedersen Poul Skovgaard Henrik Strøm Ole Thomsen...Læs mere

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere Vi samarbejder med Ans Rejser, hvor vi arrangerer busrejser til Danmark og hele Europa. Vi kan sammen med Ans Rejser tilbyde endagsture og flerdagsture i Danmark, både for virksomheder og private. Vi har ekspertisen og busserne til at skabe gode rejseoplevelser. Læs mere>> Vi samarbejder med Berlinspecialisten, som tilby...Læs mere