Studie- og gruppeture i ind- og udland

Vi arrangerer både endags og flerdages studie- og gruppe/rejser i både ind- og udland - og vi tager naturligvis udgangspunkt i jeres gruppes ønsker, oplæg og forventninger. Alle studieture arrangeres med vægt på både det faglige og det sociale indhold. Vi arrangere gerne faglige ture til foreninger hvis eksempelvis en landboforening eller et menighedsråd, ønsker en tur med fokus på deres arbejde.

Om det er social- og sundhedselever der skal besøge plejehjem, sygehuse eller institutioner eller gartnere der skal besøge botaniske haver, planteavlscentre eller noget helt andet, så kan vi hjælpe med at sammensætte programmet, lave aftaler, arrangere evt. overnatning med mere.

Vi har sammen med Ans Rejser stor erfaring med lige netop denne slags ture, og har bl.a. lavet herlige ture for pensionistforeninger til Rüdesheim, sygeplejestuderende til Berlin, landboforeningen til Kroatien, har vinelskere til Portugal og menigheden til Sicilien samt korsangerne til Prag.

I samarbejde med Ans Rejser Motion skaber vi også spændende og udfordrende gruppeture med fokus på motion og bevægelse, så til de mere aktive studieture eller grupperejser tilbyder Ans Bussen kompetente løsninger.

Dette er blot et lille udpluk af vores mange rejser arrangeret specielt efter ønsker og ideer.

Ring med dine behov, så laver vi turen til dig.