Turistkørsel til både ind- og udland

Ans Bussen arrangerer i samarbejde med Ans Rejser endags- og flerdagsudflugter for foreninger, virksomheder, klubber, private m.v. Vi ser det som en spændende udfordring at kunne planlægge og gennemføre veltilrettelagte og oplevelsesrige ture, som er tilpasset individuelle behov og ønsker, således at vi har glade og tilfredse kunder.

Med vores moderne flåde af 4-stjernede comfortbusser, en bred organisation, eget rejsebureau (medlem af Danmarks Rejsebureau Forening), engagerede og veluddannede medarbejdere arrangerer vi gerne alt omkring turen. Det være sig udflugtsmål, seværdigheder, guidning, forplejning, evt. overnatning osv.

Det er vores mål at være fremadrettede og søgende efter nye og ukendte mål for gode oplevelser og vi er altid på udkik efter spændende steder rundt i landet.

Alle ture / udflugter gennemføres i vores 4-stjernede comfortbusser med engagerede og veloplagte chauffører og guider. Med service og godt humør vil vi gøre alt for at en tur med Ans Bussen, bliver en god oplevelse.

Ønsker du forslag eller tilbud på udflugter er du velkommen til at kontakte os.