Ans Bussen er din erhvervspartner

- med øje for service og de små detaljer, der gør transport til mere end bare at komme fra A ->B

Så skal en præsentation være utraditionel, skal en fremlægning visualiseres eller et produkt præsenteres. Vi kan sammen med jer forene kørsel fra A til B, med jeres virksomheds behov for ekstraordinære oplevelser, på en professionel måde hvor kun I og fantasien sætter grænserne.

Ans Bussen kan med vores 4-stjernede luksus komfortbusser tilbyde et væld af faciliteter i busserne bl.a. trådløst internet, fladskærme, audioanlæg, køkkenfaciliteter, toilet og klimaanlæg. Læs mere om faciliteterne i vores busser her.

Vores busser har fladskærme med mulighed for tilslutning af en bærbar computer, så lad en af vores busser være en utraditionel ramme for jeres næste præsentation. Med PC-tilslutning og muligheden for at vise Power Point og lignende i bussen kan transport og præsentation kombineres.

Brug transporttiden til præsentation, pointering af fokuspunkter og strategier, alle kommer på denne måde velforberedte frem. Giv et professionelt indtryk udadtil og signaler motiverede, engagerede og velforberedte medarbejdere og ledere.

- udnyt tiden optimalt og benyt jer af Ans Bussen næste gang virksomheden skal på tur.